Ahad, 9 Disember 2012

8.12.2012

Hi dude? Ok biarlah aku cerita apa jadi harini. Ohsem! Nak tau? Aku keluar dengan Daniel. Siapa dia? ehem di hati aku pun biarlah aku je yang tahu. Hahahaha. Ok aku jujur aku sayang dia. Ok memang pun. Mungkin sayang dia sebagai seorang kawan atau lebih? Tapi aku rasa lebih. haha. Ok mula2 tu 2 jam lebih kot aku tunggu dia kat Ts. errr nasib baik comel. Takda ah nak marah dia hahaha. Nak marah2 sangat pun tak jadi tau. Masa dia sampai kat starbuck tu like seriously aku terkejut. Sangat ok! sebab lain nya dia. Haha rambut dia. Aku pernah jumpa dia tapi kejab je 2-3 minit masa dulu. Tapi semalam kami hang sama-2 lol hihi ok cakap pasal rambut, aku suka rambut dia macam tu. haha. Ok semalam aku rasa aku dah jatuh k hahaha jatuh apa? jatuh cinta :o maybe. Hmm Ok dia special dalam hidup aku kot? hahaha pergi mampus orang nak kata apa. Kisah pula aku, ok then dia ajak pergi klcc. k dengan kaki aku dah melecet. Oh sakit gila lol! tapi sebab dia aku jalan jugak. After that, hehe kalau aku hilang sekejab je aku jalan lambat ke dia cari. eleh risau betul :p Then jalan ah dengan member2 dia yang masuk air tu. sampai klcc aku asyik bbm je dia marah. dia kata dah2 lahtu. Hahahaha ;/ tah aku follow je diorang. Then pergi kfc apa benda tah diorang jumpa member. Then dia nak makan dia nak beli kuih la apa aku kata jangan ah kan haha makan ah benda lain. Dia kata nak pulut. LOL. Then dia boleh bantai tanya you tak makan ke pulut. hahaha. memang lah tak. duhai. Aku membebel2 je kat dia semalam yang aku bosan sebab selalu sangat pergi klcc. hihi! dia kata manalah dia tau. hehehe :p ok then sampai foodcourt makan mcd and borak2 panjang. Aku malas nak makan dia mengada ngada buat muka comel suruh aku makan. haha siap bukak kan lah apa. Eleh! Tapi tak habis pun aku makan. hahahaha tah kenyang maybe tengok muka dia. OK aku segan makan depan dia sebenarnya. hahahahaa maybe dia tak segan sebab dia anggap aku kawan. Tapi aku anggap dia lebih so off course lah aku malu2. After that dah makan semua jalan2 balik kaki aku dah terlampau sakit duduk kat foddcourt aquaria, then k kaki aku dah berdarah. patut lah sakit. pergi sg.wang dia beli coklat apatah, hahaha dia ni kuat makan tau! then pergi ali mama. hahahaa dia nak jumpa member dia aku follow je. Time tu nak dekat maghrib, then abang pun dah call aku nak balik ah. Then pergi 7e jab. Then dia nak hantar aku sampai hang tuah. aku terkejut jugak ah sebab hahahahaha ex aku pun tak pernah buat macam tu dia ni? lol hahahaha. ok tapi bagus jugak dia nak hantar. sampai hang tuah dia dah rimas dia na pergi toilet ok kesian tengok dia. kepanasan. hahaha after that salam2 apa semua. ok why dia sweet hahahahahaha. i love him. errrr k jab kenapa dengan aku ni -.- hahaha. dah turun bawah tu baru teringat langsung tak ambil gambar dengan dia. time tu rasa nak naik balik ambil gambar tapi takut dia dah jauh and dia penat nak jalan balik , seriously nak menangis k hahaha. nak ambil gambar oh ;'( balik tu mama tengok kaki mama kata kasut baru memang kalau pakai akan melecet . Tapi tu pun aku tak puas jumpa dia :p ok thanks dude untuk 8.12.2012 ni. hmmmmmm macam2 kami borakkan. sometime andy dengan fina suruh aku jujur aku sayang dia, tapi tahlah. takut nak bercinta cinta lagi :( tapi tetap sayang daniel.

1 ulasan: